fredag 10 mars 2017

Unicorn circle dress


Den här sydde jag till en kollegas barn. Hon älskar enhörningar och det fanns lite olika tyger med enhörningar på men det här var det som valdes. Jag tog en vanlig överdel från Ottobre Basic och sedan hade jag en halvcirkelkjol från den här klänningen som jag kunde kombinera och vips så hade vi en långärmad cirkelklänning med enhörningar! Jag har hört att barnet blev nöjd med plagget!

söndag 5 mars 2017

Circus Horse och Slimleg


Jag börjar blogga de plagg jag sydde klart alldeles nyss (läs i onsdags). Det här tyget har fått värma hyllan en tid. Chokladbollar från Happy Fabrics och velour från Ohlssons Tyger. Tunikan, som blev nästan som en klänning och som jag kommer korta av om jag ska sy enligt den modellen igen, är modellen Circus Horse från Ottobre 4/2013. Leggings från Ottobre 1/2016, modellen heter Slimleg och jag lade till två bakfickor så att de blev lite mer "byxaktiga" och därmed mer användbara. Båda plaggen sydda i strl.128. Minsting gillar dem och har bott i dem hela helgen.

Men oj, oj!

Jag syr mindre men inte så här lite, jag prioriterar helt enkelt inte bloggen trots att jag syr en del fortfarande! Jag lovar inte att det kommer bli bättre men idag har jag en del inlägg jag kan blogga ikapp med och tidsinställa dem så att de publiceras under den kommande tiden!